Swietelsky AG

Sistem de raportare

privind comportamentul necorespunzător în cadrul Swietelsky

Swietelsky AG se angajează în mod clar și necondiționat în codul de conduită existent să respecte toate legile și reglementările aplicabile. Prin urmare, ne străduim să identificăm și să clarificăm posibilele abateri în cadrul companiei cât se poate de repede și să luăm măsurile de remediere necesare.

O comunicare deschisă în grupul nostru de companii constituie baza pentru raportarea și clarificarea abaterilor. Prin urmare, conducerea Swietelsky încurajează toți partenerii de afaceri să raporteze imediat orice suspiciune de abateri.

Pentru aceasta Swietelsky AG pune la dispoziție un sistem de raportare online, în conformitate cu cerințele RL (UE) 2019/1937 („Directiva UE privind raportarea”), care poate fi utilizat pentru a raporta rapid și ușor informațiile legate de conduita necorespunzătoare. Acest sistem este accesibil non-stop și din orice locație.

Se garantează anonimatul care oferă informațiile; rapoartele corecte oferă o protecție completă persoanei care oferă informațiile. Cu toate acestea, rapoartele pot fi transmise și într-o formă non-anonimă. Cu toate acestea, rapoartele care sunt false cu bună știință, pot avea consecințe de dreptul muncii și de drept penal.

Rapoartele pot fi trimise aici:

Sistem de raportare