Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Atitudinea și Valorile Noastre

De la înființare până în prezent, SWIETELSKY a urmat un traseu de creștere și dezvoltare constantă. Ne-am consolidat punctele forte și caracteristicile pozitive, condensându-le într-un mesaj simplu: Construim tot mai bine. Această filozofie reprezintă nucleul atitudinii și valorilor noastre.

 

Ce înseamnă acest lucru pentru noi:

Pentru noi, aceste principii înseamnă că nu facem compromisuri. Ne implicăm și ne concentrăm pe deplin, fie că suntem pe șantier sau în afara lui, Zi de zi. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de cea mai înaltă calitate, implicarea și spiritul de echipă.

Noi, cei din familia Swietelsky, vrem sa fim mereu mai buni. Ne străduim să depășim în fiecare zi standardele anterioare și să ne depășim competitorii. Această sete de perfecționare ne motivează și ne ghidează acțiunile în beneficiul clienților noștri.

Pentru noi, familia Swietelsky, construcțiile înseamnă mai mult decât o simplă meserie. Sunt un prilej de a influența pozitiv lumea din jurul nostru, nu sunt doar un loc de muncă, ci o vocație pe care o urmărim cu pasiune.

 

ADN-ul nostru SWIETELSKY:

Valorile noastre sunt esența care ne îndrumă acțiunile și ne oferă motivația zilnică. Ele reprezintă sistemul nostru de referinta ca și companie și ne angajăm să le menținem mereu în centrul activităților noastre pentru a ne îmbunătăți în mod continuu.

 

Lucrăm pentru oameni.

Facem parte din soluție.

Modelăm viitorul.

 

Cum realizăm aceste lucruri? Vedeți aici proiectele și inițiativele noastre curente.