Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Imprimare

Următoarele pagini de internet sunt deținute de Swietelsky AG, cu sediul central în Linz/Austria:


Aceste pagini de internet au fost create pentru a oferi susținere tuturor ramurilor industriale, locațiilor și companiilor din întreaga lume, care sunt deținute în totalitate sau parțial de către Swietelsky AG, în ceea ce privește comunicarea cu clienții, partenerii de afaceri, posibili angajați și publicul interesat.

Responsabil pentru conținuturi:

Swietelsky AG
Edlbacherstraße 10
4020 Linz
Austria

Telefon: +43 (0) 732 6971-0
Trimite email

Comitetul director al Swietelsky AG:

  • DI Dr. Peter Krammer (CEO)
  • Harald Gindl, MBA (CFO)
  • DI Klaus Bleckenwegner (COO afaceri internationale)
  • Peter Gal (COO constructii de cale ferata) 
  • August Weichselbaumer (COO Austria)

Alte informații:

Obiectul de activitate al companiei: construcții
Nr. în Registrul Comerțului: 83175t
Sediul central: Linz, Austria
Registrul Comerțului: Tribunalul Linz
CUI: ATU 23240400
Nr. angajator.: 400050501
Membru al: Camerei de Comerț a Austriei
Legea profesională guvernantă: Comerț austriac, Acordul privind reglementarea comerțului și industriei

Dreptul de autor:

Toate conținuturile paginii de internet www.swietelsky.com sunt protejate de dreptul de autor. Utilizarea lor în scopuri private sau comerciale fără acordul nostru prealabil scris este interzisă. Dacă aceste conținuturi sunt copiate, dreptul de autor și dreptul de proprietate ale Swietelsky AG trebuie menționate în mod explicit. Conținuturile nu se vor modifica sub nicio formă și nu se vor utiliza pe alte pagini de internet sau pe calculatoare conectate, fără acordul scris al companiei. Fiecare utilizare în scopuri private, publice sau comerciale necesită acordul Swietelsky AG. În cazul încălcării acestor condiții, toate conținuturile trebuie distruse de urgență. Ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri suplimentare.

Răspundere:

Ne asumăm răspunderea pentru conținuturile proprii publicate pe pagina de internet www.swietesky.com. Pagina noastră de internet cuprinde și referințe (link-uri) către paginile de internet ale altor furnizori. Nu răspundem pentru conținutul străin accesat prin intermediul link-urilor noastre. Oferta străină a fost verificată cu privire la conținuturi ilegale la momentul creării primului link. Un link se va șterge dacă descoperim sau suntem informați, că o ofertă cuprinde conținuturi ilegale.

Garanție:

Informațiile de pe pagina noastră de internet au fost întocmite cu cea mai mare atenție. Swietelsky AG nu răspunde pentru completitudinea sau caracterul adecvat al informațiilor utilizate pentru anumite scopuri. Conținuturile puse la dispoziție pe paginile noastre de internet se vor utiliza pe propriul risc al utilizatorului.