Swietelsky AG

Codul de conduită

Dorim să fim în continuare văzuți ca o companie de încredere și competentă de către partenerii noștri publici și privați. Din acest motiv punem mare preț pe un comportament onest, pe respect și pe integritate față de toți acționarii noștri dar și față de competitori. Am implementat un Cod de conduită, după care ne ghidăm acțiunile; acesta reflectă valorile noastre și servește ca bază pentru un comportament impecabil din punct de vedere moral, etic și legal în cadrul grupului SWIETELSKY. Documentul, care poate fi descărcat de aici, este pus la dispoziția tuturor angajaților și partenerilor relevanți. De asemenea, publicăm și declarația managementului cu privire la publicarea ultimei versiuni a Codului de conduită de mai jos.

 

/ Preambulul consiliului director

Gesamtvorstand SWIETELSKY1

Stimate doamne si stimati domni,

Swietelsky este o companie de constructii lider in Europa Centrala si de Est. Cu un numar de aproximativ 12.000 de angajati, o cifra de afaceri de peste 3,4 miliarde de euro si o structura organizationala descentralizata, suntem un jucator international, castigator national si campion local. De mai bine de 80 de ani, dezvoltarea noastra a fost caracterizata de durabilitate economica si prosperitate solida, astfel incat astazi grupul ofera intreaga gama de servicii in constructii la cea mai inalta calitate, flexibilitate si livrare la timp.

In special, vointa angajatilor de a-si dezvolta constant abilitatile si de a face fata provocarilor orientate spre viitor a fost responsabila de dezvoltarea pozitiva a companiei. In acelasi mod, ne-am stabilit noi cadre juridice si standarde etice pentru a ne menține reputația de partener de incredere, competent si legal. Corectitudinea, respectul si integritatea in cadrul companiei, precum si fata de clienti si concurenta ar trebui sa ne distinga.

Ca urmare a acestui comportament legal, etic si moral fara cusur, am scris un Cod de Conduita. Respectarea principiilor enunate in aceasta se aplica tuturor angajatilor societatii Swietelsky, indiferent de pozitie. Fara indoiala, comportamentul nostru in viata de zi cu zi este unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza reputatia companiei. Fiecare individ trebuie, prin urmare sa ia in considerare urmatoarele principii si astfel sa asigure succesul economic comun.

Consiliul de administratie (CA)