Swietelsky AG
  • SWIE Seite Transparenz CG Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Codul de conduită

Dorim să fim în continuare văzuți ca o companie de încredere și competentă de către partenerii noștri publici și privați. Din acest motiv punem mare preț pe un comportament onest, pe respect și pe integritate față de toți acționarii noștri dar și față de competitori. Am implementat un Cod de conduită, după care ne ghidăm acțiunile; acesta reflectă valorile noastre și servește ca bază pentru un comportament impecabil din punct de vedere moral, etic și legal în cadrul grupului SWIETELSKY. Documentul, care poate fi descărcat de aici, este pus la dispoziția tuturor angajaților și partenerilor relevanți. De asemenea, publicăm și declarația managementului cu privire la publicarea ultimei versiuni a Codului de conduită de mai jos.

 

/ Preambulul consiliului director

Vorstand Web 1

Stimată doamnă, stimate domn!

SWIETELSKY este o companie de construcții de top în Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 10.000 de angajați, o cifră de afaceri mai mare de 2.3 miliarde de Euro și o structură organizațională decentralizată, suntem un actor la nivel internațional și un campion local. De mai bine de 80 de ani dezvoltarea noastră a fost caracterizată de o sustenabilitate economică și prosperitate, astfel încât astăzi grupul oferă o gamă completă de servicii de construcții de cea mai înaltă calitate, flexibilitate și strictă respectare a termenelor.

Dezvoltarea pozitivă a companiei constituie rezultatul dorinței angajaților de a crește în mod continuu și de a accepta provocările viitoare. În același mod ne conformă cu noi cadre legislative și standarde etice pentru a ne menține buna reputație de partener de încredere, competent și conform cu legislația. Corectitudinea, respectul și integritatea din cadrul companiei precum și față de clienți și competitori de deosebesc de concurență.

în decembrie 2018