Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Declarație privind diversitate

IDEILE SE BAZEAZĂ PE DIVERSITATE

Swietelsky AG recunoaște gradul tot mai crescut al diversității societății în care trăim și ne desfășurăm economia. Ne bazăm pe diversitatea ideilor și știm că diversele perspective ne pot ajuta să facem față cu brio provocărilor unei lumi dinamice.

Condiția este ca angajații noștri să fie sprijiniți și să își poată dezvolta potențialul personal și profesional, indiferent de sex, religie, orientare sexuală, vârstă sau de eventualele dizabilități.

Nu tolerăm sub nicio formă discriminarea și hărțuirea și punem mare preț pe conviețuirea armonioasă. Pentru noi, managementul dedicat al diversității constituie un instrument strategic în creșterea eficienței pe termen lung a activităților noastre în construcții.

De aceea ne încurajăm angajații să privească diversitatea ca o șansă de a dobândi noi avantaje față de concurență, de a cultiva un climat de lucru empatic și de a crea condiții cadru care îndeplinesc obiectivele incluziunii.

Necesitățile companiei și răspunderea noastră socială se bazează pe promovarea femeilor în procesele tehnice de lucru și structurile de conducere, plasarea adecvată a angajaților mai în vârstă, precum și formarea tinerilor.

Conducerea Swietelsky AG, noiembrie 2022