Swietelsky AG

Competență de specialitate

Structura specifică a SWIETELSKY și strategia sa îi conferă competență specială pe anumite segmente ale pieței.

Categorie

 • Construcții alpine

  Construcții alpine

  Turismul este un motor esențial al economiei. În regiunea alpină, unde SWIETELSKY s-a simțit întotdeauna acasă, turismul montan și al călătoriilor montante joacă un rol important împreună cu schiatul. Ne confruntăm în permanență cu noi provocări de construcție atunci când aducem turiștii mai aproape de peisajele, natura fascinantă a zonei și de caracteristicile speciale ale acesteia. SWIETELSKY deține know-how-ul necesar pentru a îndeplini această sarcină și pentru a a face față cu brio tuturor provocărilor logistice și tehnice impuse de zona montană.

 • Dezvoltare de proiecte imobiliare

  Dezvoltare de proiecte imobiliare

  De de 35 de ani, echipa de dezvoltare SWIETELSKY asigură proiectarea construcția și comercializarea proprietăților rezidențiale de înaltă calitate. Fiecare client se poate baza pe calitatea construcției pentru care numele SWIETELSKY este o garanție. Persoanele de contact competente și de încredere cu experiență de zeci de ani, fac ca visele unei case să devină realitate. Cu o mare atenție la detalii și cunoștințe cuprinzătoare ale pieței, nu numai că implementăm proiecte, ci creăm și o valoare durabilă.

 • Construcții metalice

  Construcții metalice

  SWIETELSKY oferă clienților săi o experiență vastă și o competență specială în construcții metalice, cum ar fi în fabricarea fațadelor la scară largă. Excelăm la proiecte solicitante care reprezintă o provocare tehnologică și necesită o producție tradițională și precisă, combinată cu un grad ridicat de proiectare și management profesional al proiectelor. De asemenea, executăm comenzi mai mici cu un ochi pentru detalii, cum ar fi ferestre personalizate, uși, porți, grilaje conservatoare și multe altele.

 • Construcția bazelor sportive și de agrement

  Construcția bazelor sportive și de agrement

  A fi activ fizic în timpul nostru liber devine din ce în ce mai important în societatea noastră. Cu mulți ani de experiență, SWIETELSKY asigură proiectarea și construcția optimă a bazelor sportive, precum și renovări interioare și exterioare.
  Cele trei servicii principale oferite în construcția spațiilor sportive sunt săli de sport, baze sportive și piscine.

 • Antreprenor general cu servicii complete pentru construcții

  Antreprenor general cu servicii complete pentru construcții

  Cei 80 de de ani de experiență ai Grupului SWIETELSKY și forța combinată a unui grup de construcții internațional puternic din punct de vedere financiar ne permit să oferim servicii de contractare generală și completă. Pentru a ne asigura că viziunile mari nu eșuează din cauza micilor detalii, oferim soluții complete, de la proiectare până la managementul proiectelor și construcțiilor Astfel, clientul are un singur punct de contact până la livrarea la cheie - și nu numai.

 • Umwelttechnik, Deponie- und Anlagenbau

  Umwelttechnik, Deponie- und Anlagenbau

  Die Reinhaltung von Luft, Wasser und Boden gehört zu den Aufgaben unserer Zeit. SWIETELSKY ist Spezialist für umwelttechnische Sonderverfahren und erbringt Komplettleistungen im Deponie- und Anlagenbau. Der steigende Bedarf an erneuerbarer Energie hat zu innovativen technischen Entwicklungen geführt, die SWIETELSKY beherrscht. Selbstverständlich ist das Unternehmen auch nach den gängigen Normen zum Qualitäts-, Arbeits-, Umwelt- und Energiemanagement zertifiziert.

 • Salubrizare și reciclare

  Salubrizare și reciclare

  Pe lângă șantiere sale de construcție, SWIETELSKY oferă altor actori de pe piață și consumatorilor finali servicii atractive pentru salubrizare și consultanță. Deținem atât competența necesară și aparatura potrivită pentru salubrizarea deșeurilor periculoase și nepericuloase dar și pentru reciclarea resturilor minerale din construcții și tratarea solului contaminat. Gama noastră de servicii mai include și manevrarea, colectarea, sortarea și salubrizarea adecvată a deșeurilor.

 • Construcția de fațade

  Construcția de fațade

  SWIETELSKY este specialistul dvs. pentru învelișuri, renovarea și curățarea fațadelor, atât pentru sistemele de izolație exterioare cât și pentru schele. Un punct forte deosebit al nostru este consultanța personalizată cu privire la proiectare, selectarea materialelor și implementarea practică.

 • Case prefabricate

  Case prefabricate

  La SWIETELSKY combinăm prefabricarea industrială rapidă și exactă cu numeroasele avantaje ale construcțiilor masive. Din acest motiv casele noastre prefabricate au o valoare îndelungată. Armonia dintre natură și tehnologie, care este imediat vizibilă creează o ambianță extraordinară. Nicio casă nu este identică cu cealaltă deoarece în timpul proiectării caselor, arhitecții noștri se inspiră direct de la clienții noștri.

 • Servicii de inginerie a construcțiilor

  Servicii de inginerie a construcțiilor

  De la proiectare la instalare până la montaj final, vă sfătuim, de asemenea, cu privire la toate problemele legate de sistemele electrice și sanitare. Tehnicienii noștri proiectează, calculează și planifică sisteme de încălzire, sanitare, ventilație și climatizare.

 • Construcții din lemn și hibride

  Construcții din lemn și hibride

  În vreme ce construcțiile din lemn devin un standard al arhitecturii contemporane, proiectanții și arhitecții au multe întrebări fără răspuns. Nimeni nu este mai bun în a da un răspuns la aceste întrebări decât cineva, care a executat deja numeroase proiecte de construcție din lemn, de la construcții noi la conversii și construcții hibride. Sub marca SWIEtimber SWIETELSKY a adunat cunoștințele a mai mult de o sută de experți cu experiență în construcțiile din lemn. Astfel suntem capabili să depășim orice provocare, pe care o impune aceste segment de piață și ne considerăm un partener în construcții capabil a lucra cu orice material.

 • Laboratoare și unități de testare

  Laboratoare și unități de testare

  SWIETELSKY deține o unitate de testare autorizată de stat pentru controlul calității materialelor de construcții și șantierelor de construcții. Oferim și servicii de consultanță complexe cu privire la problemele legate de deșeuri și mediu, transportul materialelor periculoase, protecția împotriva radiațiilor precum și tipul de testare și automonitorizarea ca parte a controlului fabricilor de producție a agregatelor, materialelor de reciclare și asfalt. Experiența noastră vastă în domeniul laboratoarelor și cunoștințele complexe ale cadrului legal constituie baza consultanței noastre competente.

 • Peisagistică și amenajare grădini

  Peisagistică și amenajare grădini

  În peisagistică și amenajare grădini realizăm și întreținem spații verzi publice și private precum grădini, heleșteie și piscine și zonele verzi ale clădirilor și complexelor rezidențiale dar și ale clădirilor publice și comerciale. Suntem experți în menținerea zonelor verzi ale parcurilor, cimitirelor, fațadelor și suprafețelor de infrastructură.

 • Inginerie mecanică

  Inginerie mecanică

  Reparațiile, adaptările speciale și testările utilajelor sunt realizate în garajul nostru pentru utilaje. Garajul este împărțit în secțiunile Garaj (mașini de construcții și vehicule motorizate), Macara, Electrice și Lucrări metalice. Dispunem și de specialiști în managementul locațiilor, managementul flotelor și achiziția și vânzarea de echipamente.

 • Pardoseli industriale

  Pardoseli industriale

  SWIETELSKY deține competențe speciale în pardoseli industriale de înaltă calitate și în aditivi și agenți de legare selectați cu atenție pentru orice domeniu de utilizare. Alegerea suprafeței pardoselii, adaptată la durata de utilizare planificată și integrarea adecvată a materialelor sau bucățelelor colorate asigură podele perfect adaptate nevoilor dvs.

 • Întreținerea sistemelor de canalizare

  Întreținerea sistemelor de canalizare

  SWIETELSKY oferă servicii excelente de întreținere a sistemelor de canalizare. Folosim cele mai moderne procese tehnologice și produse de cea mai bună calitate pentru a îndelini cele mai ridicate standarde de calitate. Acesta este un alt domeniu în care inginerii noștri specialiști și forța noastră de muncă pot contribui la protecția mediului.

Căutare locație

S.C.DRUMSERV S.A.

S.C.DRUMSERV S.A.
Târgu Mures

strada 8 Martie, nr. 66
540229 Târgu Mures
România

Tel: 0040265252315
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
S.C.DRUMSERV S.A.
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Tiefbau Ost
AMW Asphaltmischwerk Leopoldau

Petritschgasse 11
1210 Wien
Austria

Tel: 0043 2783 50 331-2412
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Bauträger Österreich
Standort Wien

Tuchlauben 11/15
1010 Wien
Austria

Tel: 0043 1 58021-1717
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Ingenieurtiefbau
Standort Wien

Hietzinger Kai 133
1130 Wien
Austria

Tel: 0043 1 58021-0
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Swietelsky AG
Swietelsky Energie GmbH

Swietelsky Energie GmbH
Filiale Tiefbau
Wien

Hietzinger Kai 133
1130 Wien
Austria

[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Swietelsky Energie GmbH
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Bahnbau Österreich
ZNL Fischamend

Klein-Neusiedlerstraße 27
2401 Fischamend
Austria

Tel: 0043 2230 80270-0
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Swietelsky AG
RTS Rail Transport Services GmbH

RTS Rail Transport Services GmbH
Bahnbau Österreich
ZNL Fischamend

Klein-Neusiedlerstraße 27
2401 Fischamend
Austria

Tel: 0043 02230 80270
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
RTS Rail Transport Services GmbH
Kallinger Bau GmbH

Kallinger Bau GmbH
Bahnbau Österreich

Klein Neusiedlerstraße 27
2401 Fischamend
Austria

Tel: 0043 2230 80270-0
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Kallinger Bau GmbH
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Tiefbau Ost
TAM Traisental Asphalt Mischwerk

Neumühleweg 1
3134 Fräuleinmühle
Austria

Tel: 0043 2783 50 331-2412
[E-Mail senden] in ro

Sosirea la locație
Swietelsky AG
google maps icon

Diese Seite enthält Inhalte von Drittanbietern. Daher erfordert die Anzeige der Inhalte das Setzen funktioneller Cookies Dritter. Zum Anzeigen dieser Inhalte, aktivieren Sie bitte "Alle Cookies erlauben" in den Cookie-Einstellungen und laden Sie die Seite erneut.

Cookie-Einstellungen öffnen

[Ihre Suche ergab keine Treffer] in ro