Swietelsky AG
  • SWIE Seite Transparenz CG Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Raportul anual

Comunicarea deschisă și transparența față de investitorii noștri și piețele noastre sunt foarte importante pentru noi. Mai jos puteți găsi declarația financiară consolidată în limbile germană și engleză precum și raportul anual (declarații financiare consolidate și financiare, "Jahresbericht") în limba germană. Mai jos am publicat și declarația managementului cu privire la ultimul raport anual consolidat.

 

/ Preambulul consiliului director

Gesamtvorstand SWIETELSKY1

Stimate doamne și stimași domni,

Angajamentul remarcabil al companiei Swietelsky își face simțit efectul: Pornind de la nivelul ridicat din perioada comparabilă a anului precedent, SWIETELSKY și-a mărit volumul producției cu aproximativ 4,7%, ajungând la cifra de 3,58 miliarde de euro, în exercițiul financiar 2022/23. În ciuda condițiilor-cadru dificile, cu presiuni semnificative asupra prețurilor pentru energie și materii prime, a inflației ridicată și a creșterii drastice ale ratelor dobânzilor, am reușit să obținem un rezultat stabil – cu o rentabilitate și o rată a capitalului propriu peste medie, în comparație cu restul industriei austriece. Această putere financiară este o sursă de stabilitate și securitate – pentru angajații, clienții și partenerii noștri de afaceri.

Conform previziunilor pentru exercițiul financiar în curs, industria construcțiilor continuă să evolueze într-un context marcat de tensiuni. Disponibilitatea și situația prețurilor materiilor prime s-au îmbunătățit în mod cert, însă creșterea ratelor dobânzilor și măsurile de reglementare frânează cererea – în special în sectorul construcțiile private. Și costurile mai mari de finanțare afectează, de asemenea, proiectele publice. Diversificarea noastră amplă în toate sectoarele de construcții, clienții și piețele, poziția de piață relativ solidă a companiei SWIETELSKY și măsurile necesare pentru tranziția energetică ne fac încrezători că vom continua să ne menținem și în exercițiul financiar 2023/24, indicatorii de performanță și profitul la nivelul mediu al ultimilor ani.

Ambiția noastră este de a transforma compania SWIETELSKY într-un furnizor de top în ceea ce privește adaptarea la schimbările climatice, de a ne extinde prezența internațională și de a eficientiza întreagul ansamablu al lucrărilor de construcție, cu ajutorul soluțiilor digitale. De asemenea avem ambiția de a trezi interesul angajaților cu noi modele de carieră și noi modele de contracte. Toate acestea ne vor modela în mod semnificativ calea noastră către un viitor de succes, durabil.

Iulie 2023

 

Descărcare Raportul anual 2022/23

Descărcare Raportul anual 2021/22

Descărcare Raportul anual 2020/21