Raportul anual

Raportul anual
Raportul anual
Raportul anual
  • SWIE Seite Transparenz CG Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Raportul anual

Comunicarea deschisă și transparența față de investitorii noștri și piețele noastre sunt foarte importante pentru noi. Mai jos puteți găsi raportul actual al managementului (declarația financiară consolidată) în limbile germană și engleză precum și raportul anual (declarații financiare consolidate și financiare) în limba germană. Mai jos am publicat și declarația managementului cu privire la ultimul raport anual consolidat.

 

/ Preambulul consiliului director

SWI Presseaussendung AG Vorstand 1911

Stimată doamnă, stimate domn,

În anul financiar 2018/2019 ne-am atins obiectivele optimiste iar acest an a fost cel mai de succes an din toată istoria noastră. Creșterea organizațională a SWIETELSKY a continuat în baza unor condiții economice favorabile. S-au atins obiectivele în toate piețele relevante iar cifra de afaceri a crescut cu 18% în fiecare an. Cu o valoare de 3.12 miliarde EUR restanțele comenzilor are în continuare un nivel ridicat în ciuda execuției la timp a proiectelor complexe, desfășurate pe termen lung. Rata echitabilității a crescut la 29%.

Dintotdeauna ne-am concentrat pe profitabilitate, care a crescut și ea în mod satisfăcător. Profitul neimpozitat (EBT) a crescut cu 39.16%. Raportăm o marjă EBIT foarte bună de 4.1% comparativ cu industrială generală. De asemenea acordăm multă atenție structurii de capital și punem mare preț pe utilizarea resurselor financiare într-un mod cât mai rentabil. În ultimul an fiscal am dat din nou dovadă de o dorință puternică de a investi în modernizarea fabricilor și utilajelor noastre tehnice.

Investim în continuare eforturi în strategia noastră de diversificare și în abordarea noastră managerială de a promova abilitățile antreprenoriale ale angajaților noștri, așa cum am făcut-o și în trecut. În toamna acestui an se va întocmi pentru prima dată un raport de sustenabilitate în conformitate cu “Standardele rapoartelor de sustenabilitate” emise de “Inițiativa globală de raportare (GRI)” cu scopul de a ne face serviciile transparente în contextul managementului sustenabil.
În anul financiar 2019/20 dorim să consolidăm numărul proiectelor de construcții la nivelul anului precedent și ne dorim să atingem o profitabilitate medie a ultimilor trei ani financiari.

în septembrie 2019