Swietelsky AG

Raportul anual

Comunicarea deschisă și transparența față de investitorii noștri și piețele noastre sunt foarte importante pentru noi. Mai jos puteți găsi declarația financiară consolidată în limbile germană și engleză precum și raportul anual (declarații financiare consolidate și financiare, "Jahresbericht") în limba germană. Mai jos am publicat și declarația managementului cu privire la ultimul raport anual consolidat.

 

/ Preambulul consiliului director

Gesamtvorstand SWIETELSKY1

Stimate doamne şi stimaţi domni,

SWIETELSKY și-a păstrat stabilitatea într-un mediu macroeconomic dificil, în prima jumătate a anului 2023/24. Creșterea costurilor de finanțare și a costurilor cu forța de muncă, creșterea persistentă a costurilor materialelor și energiei și o penurie tot mai acută de personal în disciplinele specializate se reflectă într-o stagnare economică pe toate piețele principale. Cu toate acestea, SWIETELSKY a înregistrat o ușoară creștere a lucrărilor de construcții de 2.047,3 milioane de euro comparativ cu anul precedent. Așa cum era de așteptat ca urmare a mediului dificil al ratelor dobânzilor, construcțiile de clădiri rezidențiale au scăzut în prima jumătate a anului. Am reușit însă să compensăm acest aspect prin creșterea cererii în construcția de infrastructuri.

Comenzile majore din domeniul ingineriei civile și construcției de tuneluri au fost transpuse în practică conform planului și în același timp, portofoliul de comenzi de 2,9 miliarde de dolari a fost menținut la nivelul anului precedent.

Am reușit să îmbunătățim profitul înainte de dobânzi, depreciere și impozite (EBITDA) cu 1,1% sau cu 1,8 milioane de euro față de aceeași perioadă a anului precedent.

Poziția noastră solidă pe piață, cu o amplă diversificare și competența noastră personală în domeniul de activitate ne permit să privim spre viitor cu hotărâre și energie. Pentru întregul an, ne așteptăm ca lucrările de construcție să se mențină la același nivel ca în anul precedent, iar valorile profiturilor să se situeze la același nivel ca în anii precedenți.

Dorim să mulțumim tuturor angajaților Swietelskys pentru eforturile lor care fac posibil succesul nostru comun.

Noiembrie 2023

 

Descărcare Raportul anual 2023/24

Descărcare Raportul anual 2022/23

Descărcare Raportul anual 2021/22

Descărcare Raportul anual 2020/21