Swietelsky AG

Abordarea noastră

Industria construcțiilor este o industrie cu consum intens de energie și resurse, unde conceptele de conservare a naturii, reciclarea și managementul deșeurilor constituie răspunsurile mult așteptate. SWIETELSKY își dorește să asigure utilizarea proceselor și echipamentelor ecologice în toate etapele de proiect.

Pentru noi este foarte important să dezvoltăm în permanență răspundere angajaților noștri pentru mediu și calitate. Considerăm că modul lor de gândire și acțiunile independent constituie cheia spre succes. În același timp angajații noștri sunt cel mai important factor al nostru pentru atingerea succesului. La luarea deciziilor luăm întotdeauna în considerare abilitatea, motivația, sănătatea și siguranța tuturor angajaților noștri. Ne străduim în permanență să reducem impactul negativ al activităților noastre asupra mediului și societății, intensificând în același timp efectele pozitive. În același timp ne îndeplinim obligațiile pe care ni le asumăm în calitate de grup de societăți de construcții important. Ne ghidăm după principiul identificării riscurilor și efectuarea unor acțiuni decisive în timp ce ne promovăm oportunitățile.

Citiți mai multe despre abordarea de sustenabilitate a companiei SWIETELSKY și despre următoarele subiecte în actualul nostru raport de sustenabilitate

  1. Managementul sustenabilității la SWIETELSKY, paginile 52-55
  2. Strategia de sustenabilitate, paginile 56-57
  3. Domenii strategice de acțiune, pagina 58
  4. Sustainable Development Goals - Obiectivele de dezvoltare durabilă, paginile 59-61
  5. Imagine corporativă, declarație de valoare adăugată, lanț valoric, paginile 62-65
Christian Wahlmüller, coordonator al departamentului de management al sustenabilității
„Suntem hotărâți să promovăm toate subiectele importante în domeniul sustenabilității în cadrul grupului și să îmbunătățim continuu raportarea privind sustenabilitatea în ceea ce privește transparența și eficiența.”

Christian Wahlmüller, coordonator al departamentului de management al sustenabilității

Contact