Swietelsky AG

GAMA DE SERVICII

Construcția de clădiri

SWIETELSKY poate executa în mod eficient proiecte de construcții de orice dimensiuni, ceea ce ne face un partener de încredere pentru diverse grupuri de interes, cooperative, investitori privați, dezvoltatori de proiecte, companii industriale și multe altele. Clientul mizează întotdeauna pe faptul, că SWIETELSKY se sprijină pe valori solide. Încrederea și longevitatea economică sunt caracteristici pe care clienții noștri le apreciază foarte mult. Varietatea mare a proiectelor demonstrează cât de flexibil este SWIETELSKY în rolul său de manager în construcții sau antreprenor general. Cu o experiență considerabilă - chiar și în construcțiile moderne din lemn și hibride, ne considerăm un constructor capabil să îndeplinească orice cerință, indiferent de materialele de construcție utilizate.

[Zum Leistungsspektrum] in ro Construcția de clădiri
Construcția de clădiri

Construcții civile

În construcțiile civile SWIETELSKY asigură că spațiul și mediul sunt utilizate în mod optim, protejând în același timp mediul natural. Suntem specializați și în proiecte de construcție complexe pe teren dificil cum ar fi în munți sau subteran. Prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și aplicarea cunoștințelor interdisciplinare suntem capabili să oferim soluții sustenabile inovatoare din punct de vedere economic și ecologic. Acestea se aplică pentru lucrările de terasamente, inginerie hidraulică și ingineria fundațiilor dar și pentru construcțiile de rețele de alimentare și salubrizare, canalizare, căi navigabile, baraje, diguri și sisteme de canalizare. SWIETELSKY este cunoscut ăn special în construcții speciale civile și subterane.

[Zum Leistungsspektrum] in ro Construcții civile
Construcții civile

Construcția de drumuri & poduri

Când SWIETELSKY și-a început activitatea, mobilitatea individuală nu era decât o viziune îndrăzneață pentru milioane de europeni. Pionierul în construcții de drumuri Helmuth Swietelsky și-a propus să materializeze acest vis. Mai bine de 80 de ani mai târziu, adesea ne-am forțat limitele și am finalizat cu succes fiecare proiect, de orice dimensiune în construcția de drumuri și poduri. În calitate de partener experimentat, flexibil și orientat spre calitate al sectorului public, am contribuit la construcția și dezvoltarea permanentă a infrastructurii. Deși cerințele s-au modificat în permanență de-a lungul timpului, SWIETELSKY a fost mereu în fruntea dezvoltării. Astăzi suntem extrem de solicitați când vine vorba de implementarea soluțiilor moderne pentru spațiile urbane în plină extindere.

[Zum Leistungsspektrum] in ro Construcția de drumuri & poduri
Construcția de drumuri & poduri

Construcții feroviare

Principiul sustenabilității a format gândirea și activitățile SWIETELSKY de-a lungul istoriei sale. Fondatorii știau deja cu 80 de ani în urmă, că fără căile ferate ca mijloace de transport s-ar fi pus prea multă presiune economică și ecologică pe traficul rutier. Și astfel pionierul în construcția de drumuri a devenit un pionier în construcții de căi feroviare. În construcția de căi ferate, SWIETELSKY creează condiții care să permită oamenilor și bunurilor să fie transportate rapid, ieftin, în siguranță și confortabil. Pentru utilajele sale moderne și propria companie de transport feroviar compania a făcut cheltuieli de capital cu perspectivă în viitor. Prin dezvoltarea și utilizarea utilajelor mari, SWIETELSKY a revoluționat construcțiile de căi ferate în privința eficienței și siguranței. Astăzi suntem lider în Europa și activăm chiar și în Australia.

[Zum Leistungsspektrum] in ro Construcții feroviare
Construcții feroviare

Construcția de tunele

Căile ferate și tunelele rutiere nu doar scurtează distanțele, dar ele fac zonele alpine mai atractive ca habitat pentru oameni și animale. Devierea traficului prin subteran conservă resursele naturale și previne zgomotele puternice. În zonele urbane în dezvoltare, tunelele subterane garantează mobilitatea ecologică și eficientă. Ca pionier atât în construcția de drumuri cât și în construcția de căi ferate, SWIETELSKY a recunoscut devreme potențialul reprezentat de construcția de tunele. Prin participarea la proiecte de infrastructură importante, compania a avut posibilitatea de a-și lăsa amprenta, devenind un specialist de top în acest domeniu. Deceniile de experiență în proiectele de geologie specializate, abilitatea sa de a utiliza utilaje și procese de înaltă tehnologie și know-how-ul proiectanților săi deosebesc SWIETELSKY de competitori.

[Zum Leistungsspektrum] in ro Construcția de tunele
Construcția de tunele