Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Dezvoltarea personalului - "Noi suntem Swietelskys"

Când vorbim despre noi „Swietelskys”, nu ne referim la familia fondatoare, ci la toți cei care lucrează în grupul nostru. Deoarece la SWIETELSKY ar trebui să ne simțim ca o familie mare în care ne susținem reciproc, ne încurajăm unii pe alții și ne unim forțele pentru a ne forma viitorul financiar împreună.

Ne deosebim prin vârstă, sex, origine și context cultural. Suntem diferiți dar avem un lucru în comun: înțelegem cât de valoros este să ai o familie în care să te simți confortabil. Vrem să ne bazăm pe această putere la locul de muncă. Această filozofie, pe care o urmărim ca angajator în ultimii optzeci de ani, îi motivează pe angajații noștri. Succesul nostru se datorează faptului că angajații noștri sunt cel mai valoros lucru pe care îl avem de oferit.

Citiți mai multe despre dezvoltarea personală în cadrul SWIETELSKY și despre următoarele subiecte în Raportul nostru de sustenabilitate

  1. Angajator onest, paginile 72 - 78
  2. Cursuri și dezvoltare, paginile 79 - 81
  3. Diversitatea și egalitatea de șanse, paginile 81 - 86
  4. Contribuția noastră la obiectivele dezvoltării sustenabile, pagina 87
Michaela Gschwandtner, ucenic în departamentul de Inginerie Mecanică
„Tehnologia este versatilă și niciodată anostă Pentru băieți și fete deopotrivă. La SWIETELSKY, în calitate de ucenic în tehnologia utilajelor agricole și construcții, pot lucra pe șasiu, motoare și sisteme de transmisie a puterii pentru excavatoare, pe șenile și macarale.”

Michaela Gschwandtner, ucenic în departamentul de Inginerie Mecanică