Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Angajamentul nostru

SWIETELSKY este un stimulator important al economiei, societății și mediului. Obiectivul companiei este de a crea valori sustenabile. Mai jos vă prezentăm cum sunt posibile aceste valori.

Extinderea constantă a gamei de servicii și dorința angajaților de a se dezvolta în permanență pentru a îndeplini noile cerințe au fost factorii principali ai dezvoltării cu succes a companiei de-a lungul zecilor de ani.

Experiența acumulată din numeroase proiecte de construcții este mereu preluată în proiectele noi și ajută SWIETELSKY să își optimizeze serviciile. Acest proces de calitate și inovație continuu este îmbogățit de munca de dezvoltare internă și de participarea activă la proiectele de cercetare.

Contribuții la creșterea calității vieții

Datorită naturii afacerii sale, SWIETELSKY contribuie la îmbunătățirea semnificativă a calității vieții comunităților. Complexele rezidențiale, centrele sportive sau parcurile construite de noi ne ajută să construim noi spații de viață și infrastructură modernă. De obicei nu SWIETELSKZ, ci clientul este cel care decide asupra tipului și scopului. Totuși, calitatea serviciilor este cea prin care compania poate contribui la satisfacția utilizatorilor și aduce un plus de valoare socială. Acest lucru se aplică în egală măsură tuturor piețelor și afacerilor, în care acționează compania.

Responsabilitatea noastră în calitate de angajator și partener de afaceri

În general, industria construcțiilor necesită multă forță de muncă. De aceea, SWIETELSKY joacă un rol important ca angajator. prin asigurarea de locuri de muncă sigure și calificate, nu asigurăm numai un nivel de trai pentru angajații noștri, ci contribuim în mod semnificativ și la puterea de achiziție în domeniile în care activăm. Și într-un final aceste regiuni beneficiază de taxele și impozitele plătite de angajați și companie. Aducem contribuții importante la asigurarea socială prin intermediul angajaților noștri. Ca o companie activă la nivel internațional, SWIETELSKY este conștientă de obligațiile sale fiscale față de țările și regiunile, în care activează.

Punem mare preț pe un comportament corect și respectuos față de partenerii noștri de afaceri, furnizorii și subcontractanții noștri. Aceștia contribuie la succesul companiei datorită colaborării agreabile. Ambiția noastră este de a ne face clienții, angajații, furnizorii și partenerii de afaceri să se simtă în siguranță - un ingredient esențial în relația de afaceri bazată pe încredere și sustenabilitate.

Gândire pe termen lung, creștere organizațională

SWIETELSKY gândește întotdeauna pe termen lung. Nu ne dorim o expansiune rapidă ci o creștere organică. Acest scop se reflectă în structura noastră organizațională decentralizată. Se bazează pe obiceiul responsabilității individuale și împărțirii profitului cu angajații, care se consideră antreprenori în cadrul companiei și lucrează cu un nivel de motivație foarte ridicat.

Dorim să creăm un spațiu de viață pentru viitor și o infrastructură sustenabilă. Prin cumularea experienței noastre în construcțiile din lemn sub marca SWIEtimber dorim să devenim un consultant și mai agnostic pentru clienții noștri atunci când vine vorba despre materiale de construcții. În ceea ce privește comportamentul nostru zilnic unii față de alții, scopul nostru este de a stabili internațional o misiune nouă pentru a promova o cultură de companie, care este percepută în mod pozitiv în cadrul companiei.

Digitalizarea ca și promotor al inovației

Inovația în contextul digitalizării este, fără niciun dubiu, promotorul principal în cadrul SWIETELSKY și în întreaga industrie. Comparativ cu alte industrii, sectorul construcțiilor mai are de recuperat în ceea ce privește digitalizarea proceselor. Economia circulară și decuplarea asociată a creșterii economice de utilizarea resurselor sunt și ele chestiuni tot mai importante.

Citiți mai multe despre ambițiile SWIETELSKY în raportul nostru de sustenabilitate dar și despre subiectele

  1. Prosperitate sustenabilă și Crearea infrastructurii, paginile 53 -56
  2. Managementul riscului, pagina 56
  3. Declarația misiunii companiei, pagina 56
  4. Lanțul de valori și lanțul de aprovizionare, pagina 56
  5. Contribuția noastră la obiectivele dezvoltării sustenabile, pagina 58

Dr. Ing. Monika Ehlers, șef de dezvoltare digitală a afacerilor
„De asemenea, BIM poate îmbunătăți decisiv procesele de construcție în contextul sustenabilității. Este de datoria mea să coordonez progresul pe care l-am obținut până acum la numeroase niveluri și să îl împingem într-o manieră vizată."

Dr. Ing. Monika Ehlers, șef de dezvoltare digitală a afacerilor