Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Abordarea noastră

Industria construcțiilor este o industrie cu consum intens de energie și resurse, unde conceptele de conservare a naturii, reciclarea și managementul deșeurilor constituie răspunsurile mult așteptate. SWIETELSKY își dorește să asigure utilizarea proceselor și echipamentelor ecologice în toate etapele de proiect.

Pentru noi este foarte important să dezvoltăm în permanență răspundere angajaților noștri pentru mediu și calitate. Considerăm că modul lor de gândire și acțiunile independent constituie cheia spre succes. În același timp angajații noștri sunt cel mai important factor al nostru pentru atingerea succesului. La luarea deciziilor luăm întotdeauna în considerare abilitatea, motivația, sănătatea și siguranța tuturor angajaților noștri. Ne străduim în permanență să reducem impactul negativ al activităților noastre asupra mediului și societății, intensificând în același timp efectele pozitive. În același timp ne îndeplinim obligațiile pe care ni le asumăm în calitate de grup de societăți de construcții important. Ne ghidăm după principiul identificării riscurilor și efectuarea unor acțiuni decisive în timp ce ne promovăm oportunitățile.

Citiți mai multe despre abordarea sustenabilității SWIETELSKY și despre următoarele subiecte în Raportul de Sustenabilitate

  1. Ancorare organizațională, pagina 48, 49
  2. Dialog cu acționarii, pagina 49, 50
  3. Analiza importanței, pagina 50 - 52
  4. Obiectivele dezvoltării sustenabile, pagina 52
Christian Wahlmüller, șef management durabilitate
„Suntem hotărâți să punem pe primul plan toate problemele de sustenabilitate majore din cadrul grupului și să ne îmbunătățim în mod continuu rapoartele de sustenabilitate în materie de transparență și eficiență.”

Christian Wahlmüller, șef management durabilitate

Contact